lv en
2007-08-26 13:43:23

Kļuvuši zināmi pirmie pusfināldalībnieki vīru kategorijā. Zviedru "Sala Silverstaden" vietu pusfinālā nodrošināja ar 2:1 apspēlējot "Kuršus", savukārt "Blāzma" īstā trillerī spēja izraut 2:1 uzvaru pret labi spēlējošo "Pārgauju".

Abās pirmajās spēlēs cīņas liktenis izšķīrās pašās spēles beigās. Zviedri uzvaras vārtus cīņā pret liepājniekiem guva tikai minūti pirms spēles beigām, kad precīzs bija Kristofers Bergeks.

 

Tikpat aizraujoša cīņa norisinājās arī Vidzemes olimpiskajā centrā, kur Rēzeknes "Blāzma" spēja atspēlēt vienu vārtu deficītu un beigās svinēt uzvaru ar 2:1.Spēles sākumā krietni aktīvāki bija pārgaujieši, un Rēzekni no vairākiem iespējamajiem vārtu guvumiem glāba vien teicami spēlējošais komandas vārtsags Valērijs Bodnieks. Abas komandas savus pirmos vārtus guva kā pēc mācību grāmatas izspēlējot skaitliskos vairākumus. Spēles beigās veiksme vairāk uzsmaidīja rēzekniešiem. Kādā no pretuzbrukumiem no kreisās laukuma malas sarežģītu piespēli gar vārtiem izdara Jurijs Ivenkovs, to uztver rēzekniešu labākais vīrs turnīrā - Pāvels Semjonovs, kurš ir nekļūdīgs - 2:1. Spēles beigās "Pārgauja" vēl nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču tas nelīdzēja. Vietu pusfinālā nodrošināja "Blāzma".

 Abas šīs komandas tiksies pusfinālā.

komentāri

latvianopen atbalsts 2008 lino valmiera voc puma kocēni ksk precisionfloorball rsk

All copyrights reserved "Kocenu sporta klubs" 2007     e-mail: info@latvianopen.com