lv en
2007-08-26 18:06:43

Ar aizraujošu finālu noslēdzies Latvian Open turnīrs dāmu vienībām. Par debijas turnīra uzvarētājām kļuva zviedru "Sala Silverstaden" meitenes, kas tikai pēcspēles soda metienos ar 4:3 pārspēja "Rubenes" komandu.

Jau spēles piektajā minūtē rubenietes atradās zuadētājos ar 0:2, taču latvietes nebūt nepadevās. 13. minūtē soda metienā Zeltīte Bankava eleganti apspēlē Salas komandas vārtsardzi Frīdu Farnkvistu, atjaunojot intrigu spēlē.

 

Otrā puslaika sākumā zviedrietes gūst savus trešos vārtus, un šķita, ka spēles liktenis jau izšķirts. Tomēr tā nedomāja rubenietes, un jau pēc mirkļa Edīte Bankava atjaunja cerīgu 2:3. Rubenietes aktivizēja savus centienus uzbrukumā, un tas nesa panākumus vien četras sekundes pirms pamatlaika beigām, kad no vārtu priekšas zem vārtu pārlikņa bumbiņu trieca Edīte Bankava, liekot uzgavilēt mājnieču atbalstītājiem.

 

Turpinājumā sekoja soda metienu loterija, kurā veiksmīgākas šoreiz bija zviedrietes. Vienīgo reizi Daci Rumbiņu pārspēt izdevās Emmai Borlundai. Līdz ar to par turnīra debijas gada uzvarētājām pirmo reizi kļuva "Sala Silverstaden"  no Zviedrijas, savukārt "Rubenes" meitenēm sudraba godalgas. Par bronzas laureātēm kļuva "Rīgas Lauvas", kuras mazajā finālā ar 4:2 apspēlēja "Līgatni/Pīlādži".

komentāri

neizskatiijaas ar ,ka rubenes meičas baigi censtos ejot
bullīšus...:(
no malas izskatiijaas diez gan amizanti ,ka viņas gāj
,nebija ne maņu kustiibu ,nekā...izskatiijaas ,ka meta
,kur pagadaas:(:(
tvlol @ 01.09.2007 - 16:12

spēle bija baigi interesantā,meitenes parādīja cīņas
raksturu.cik redzēju spēles,tad priekš Itālijas laba
pārbaude un par spīti tam,ka zaudēja
zviedrietēm,nospēlēja labi visa komanda :)
dimā @ 27.08.2007 - 13:23

latvianopen atbalsts 2008 lino valmiera voc puma kocēni ksk precisionfloorball rsk

All copyrights reserved "Kocenu sporta klubs" 2007     e-mail: info@latvianopen.com