Tā kā Latvian Open finālspēles šogad tika translētas arī sportacentrs.com televīzijā, ikvienam abu finālspēļu atkārtojumus iespēja noskatīties arī ierakstā. 

Lekrings - RTU/Inspecta
Rubene - RSU/Runway 1. puslaiks
Rubene - RSU/Runway 2. puslaiks

24.08.11

Ar Cēsu Lekringa vīriešu kategorijā un Rubenes meiteņu uzvaru sieviešu kategorijā šogad noslēdzās piektais Latvian Open starptautiskais turnīrs. Lekringam šis ir jau ceturtais turnīra tituls, savukārt Rubene Latvian Open triumfējusi 3 reizes!

Lasīt tālāk...

Esam priecīgi paziņot, ka sadarbībā ar Gutta, Latvian Open turnīra dalībnieki šogad tiks nodrošināti ar dzeramo ūdeni!

18.08.11

Gluži kā iepriekšējos gadus, arī šogad turnīra oficiālā ballīte norisināsies Valmieras populārākajā klubā - Multiklubā! Turnīra oficiālā ballīte norisināsies sestdienas vakarā un Latvian Open dalībniekiem ieeja tajā par latu lētāka. Tāpat Latvian Open dalībniekiem 10% atlaide ēdieniem Vidzemes olimpiskā centra Sporta bārā, kafejnīcā "Jauna Saule" un muzikālajā bārā "Chill-Inn". Atlaides garants - dalībnieka aproce.

Lasīt tālāk...

Latvian Open 2011 norisināsies 3 kategorijās - vīriešu, sieviešu un veterānu. 25 vīriešu komandas tiks sadalītas piecās apakšgrupās, 15 sieviešu komandas trīs apakšgrupās, savukārt astoņas veterānu komandas divās apakšgrupās. 

Lasīt tālāk...

Laika posmā no 20.-21.augustam, Valmierā, Vidzemes Olimpiskā centra telpās, Latvian Open turnīra laikā, norisināsies Latvijas Florbola savienības organizēts seminārs florbola tiesnešiem, ko vadīs Starptautiskās Florbola federācijas atzīts tiesnešu novērotājs - Lauri Oksanens (Somija).

Lasīt tālāk...

Latvijas Florbola savienība informē, ka Latvian Open ietvaros, laika posmā no 19. līdz 21. augustam, Vidzemes Olimpiskajā centrā un viesnīcas "Naktsmājas" konferenču zālē norisināsies triju dienu seminārs treneriem. Seminārā tiks pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar sportistu attīstību, fizisko sagatavotību un sporta psiholoģiju. Šajās dienās pieredzē dalīsies florbola eksperti no Zviedrijas Florbola federācijas - Emil Persson, Stefan Hedlund un Anwar Samuelsson, kā arī pašmāju sporta psiholoģe - Lāsma Lapiņa. Semināra dalības maksa - 20,- LVL. Darba valoda - angļu.

Lasīt tālāk...

Atgādinām, ka pieteikt savu dalību Latvian Open 2011 turnīram vēl var līdz septītajam augustam. Sadarbībā ar Latvijas florbola savienību, Latvian Open turnīra laikā šogad Valmierā norisināsies arī treneru un tiesnešu seminārs, kurā pieredzē dalīsies trīs Zviedrijas un viens Somijas pārstāvis.

07.07.11

Ņemot vērā pagājušā gada lielo atsaucību, arī šogad piedāvājam reģistrēk komandu dalībai "Latvian Open 2011" par pazeminātu maksu. Reģistrējot komandu un veicot dalības naudas iemaksu līdz 1. jūlijam, dalības maksa par komandu 139,- LVL. Papildus atlaides paredzētas arī klubiem, kuri turnīrā plāno piedalīties ar divām un pat trim kluba komandām. Vairāk par atlaidēm lasiet sadaļā "Nolikums".

21.06.11

Latvian Open 2011 turpina augt! Turnīra dalībnieku pulkā esam nolēmuši iekļaut arī 40+ veterānu kategoriju! Šīs grupas komandas turnīru izspēlēs divās dienās - 20. un 21. augustā. Sīkāka informācija sadaļā "Nolikums".

21.06.11