Valmierā un Kocēnos turpinās starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2013". Šodien, turnīra pēdējā dienā, paredzētas tikai izslēgšanas spēles, kurās tiks noskaidrotas labākās sieviešu un vīriešu komandas.

 

Sieviešu komandas dienu sāks ar ceturtdaļfināla spēlēm, kurās piedalīsies piecas Latvijas, divas Krievijas un viena Igaunijas komanda. FK "Ādaži" spēkosies ar "Nauka-Trevelstroy", Kocēnu "Rubene" krustos nūjas ar Rīgas RSU, FK "Ķekava" tiksies ar "Sparta Spordiselts", bet "Ķekavas Bulldogs" pretiniecēs būs "NT-2".

 

Vīriešu komandām vispirms vēl jāaizvada četras astotdaļfināla spēles, kurās tiksies FK "Bauska" un FBK "Spartak" (Maskava), "Lekrings" (Cēsis) un SK "Pārgauja" (Stalbe), FBK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogi", kā arī "Lielvārde" un Liepājas "Kurši". Vietu ceturtdaļfinālā sev jau nodrošinājušas "Ulbroka/FS Masters", FBK "Valmiera/ViA", Kocēnu "Rubene" un Rīgas "RTU/Inspecta".

 

Izšķirošās cīņas par godalgotajām vietām notiks Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, sākums pulksten 15:00. Tie, kuriem nebūs iespējas tās skatīt klātienē, vīriešu un sieviešu komandu finālspēles varēs vērot tiešraidē portāla www.sportacentrs.com interneta TV, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411. kanālā. Tomēr, protams, īstā spēļu atmosfēra vislabāk izbaudāma klātienē, kur aizraujošās cīņas florbola laukumā ar saviem priekšnesumiem krāšņākas padarīs apburošu karsējmeiteņu grupa. Ieejas maksa uz visām dienas spēlēm, kas šorīt sāksies jau pulksten 8:00, tikai viens lats.