IMG_3562.JPG

Par starptautiskā pirmssezonas pārbaudes turnīra florbolā uzvarētāju sieviešu grupā kļuva FK "Ķekava", kas finālā tikai pēcspēles metienos ar 1:0 pārspēja Kocēnu "Rubeni". Trešo vietu izcīnīja "Rīgas Lauvas", kas arī pēcspēles metienos ar 3:2 bija pārākas par FK "NND" (Rīga).

 

Sieviešu komandu vienā pusfināla spēlē spēkiem mērojās Kocēnu "Rubene" un Rīgas FK NND. Pārliecinoši pārākas izrādījās mājinieces kocēnietes, kuras uzvarēja ar 5:0, pa 2 (1+1) punktiem guva Karīna Fatejeva un Rebeka Laure, bet visus 11 pretinieču metienus atvairīja vārtsardze Jolanta Tauriņa-Ieveniece. Par vietu finālā cīnījās arī FK "Ķekava" un "Rīgas Lauvas", ar 5:3 uzvarēja ķekavietes, kuru rindās ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Ieva Jurkāne.

 

Mačā par 3.vietu spēkojās abi Rīgas klubi - FK NND un "Rīgas Lauvas". Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (2:2), bet pēcspēles metienu sērijā no desmit mēģinājumiem tika realizēts tikai viens - FK NND vārtsardzi Janu Filipsoni pārspēja "Rīgas Lauvu" uzbrucēja Linda Dadajeva - 3:2. Finālspēles pamatlaikā ne FK "Ķekava", ne Kocēnu "Rubene" pie vārtu guvumiem tā arī netika. Pēcspēles metienu sērijā trīs ķekavietes Evija Poļakova, Paula Brunovska un Ieva Jurkāne savas iespējas izmantoja, bet kocēnietes atbildēja ar tikai diviem precīziem metieniem. FK "Ķekava" varēja svinēt smagi nākušu, bet jo saldāku uzvaru ar 1:0, kā arī pirmo vietu turnīrā.

Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK Sieviešu grupas turnīrā uzvar FK