1409.JPG

Šodien Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, un Kocēnu sporta namā tika aizvadītas pirmās spēles Vīriešu un Sieviešu grupās – svinētas pirmās uzvaras un piedzīvoti pirmie zaudējumi.

 

Vīriešu apakšgrupā A pa uzvarai izcīnīja Kocēnu "Rubene" un "Ķekavas Bulldogs". Apakšgrupā B divas uzvaras svinēja "Rubene-1", bet pa vienam panākumam "Ogres Vilkiem" un FK "Rīga". C apakšgrupā pa uzvarai guva FBK "Valmiera/ViA", FK "JeNo" un "Bauska". D apakšgrupā viena uzvara SK "Pārgauja", Liepājas "Kuršu" un komandas "Minsk" kontā.

 

Sieviešu apakšgrupā A turnīru ar uzvaru sāka Krievijas komanda "NT2-ISKRA" un Kocēnu "Rubene", bet B apakšgrupā pa panākuma svinēja FK "NND" un FK "Ķekava".

 

Rīt pulksten 9:00 gan Vidzemes Olimpiskajā centrā, gan Kocēnu sporta namā spēles turpināsies. Spēļu kalendārs un rezultāti: ŠEIT

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm ir 2 eiro. Tie, kuriem nebūs iespējas izšķirošās cīņas par godalgotām vietām skatīt klātienē, varēs tās vērot tiešraidē - portāla www.sportacentrs.com interneta TV, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411. kanālā. Finālspēles paredzētas svētdien, 23.augustā, no pulksten 11:30. Kā jau ierasts, jaunumiem iespējams sekot turnīra mājaslapā: www.latvianopen.com, kā arī Twitter un Facebook profilos.