Starptautiskais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā "Latvian Open 2016", kas šodien startēja Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, tika atklāts ar divu Somijas klubu maču. Vīriešu TOP grupas spēlē "SC Classic" ar 8:2 sakāva "Nokian KrP", zaudētāju rindā par labāko spēlētāju tika atzīts cēsnieks Morics Krūmiņš, kurš savas komandas labā iemeta otro golu.

 

Abu Somijas klubu duelī teritoriālais pārsvars jau no paša sākuma piederēja "SC Classic" florbolistiem, kuri 16.minūtē bija panākuši jau 3:0 savā labā. Tikai tad pirmais precīzais metiens padevās "Nokian KrP" spēlētājiem - 1:3. 24.minūtē, kad rezultāts bija 4:1, bumbiņu pretiniekiem atņēma "Nokian KrP" sastāvā aizsarga pozīcijā spēlējošais Morics Krūmiņš, kurš nekavējās doties uz vārtiem un eleganti pārspēt vārtsargu - 2:4. Diemžēl, kā vēlāk izrādījās, tas bija viņa komandas pēdējais gols šajā mačā. Pēc otrā perioda "SC Classic" atradās vadībā ar 6:2, bet visā mačā svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

 

Par labāko spēlētāju "Nokian KrP" sastāvā tika atzīts tieši otro vārtu autors Morics Krūmiņš. "SC Classic" rindās balvu kā labākais spēlētājs saņēma Jussi Piha, kura kontā četras rezultatīvas piespēles.