juniori_balti.jpg

Šodien Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, un Kocēnu sporta namā ar grupu spēlēm turpinās pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā "Latvian Open 2020". Jau šovakar tiks aizvadītas arī pirmās izslēgšanas spēles.

 

Vīriešu Elites grupā piedalās astoņas komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās. Pēc pirmās dienas spēlēm A apakšgrupas līdere ir divām uzvarām divos mačos ir Kocēnu "Rubene", bet B apakšgrupas vadībā ar vienu uzvaru un vienu neizšķirtu rezultātu izvirzījusies Latvijas junioru izlases kandidātu baltā komanda.

 

Vīriešu Open grupā par uzvaru cīnās 11 komandas, kas arī sadalītas divās apakšgrupās. A apakšgrupas līderes ir "Ogres Vilki" un "Rubene - 1" – pa četriem punktiem, bet B apakšgrupā četri punkti ir tikai komandai FK "Kalsnava".

 

Sieviešu grupā piedalās sešas komandas, kas turnīra pirmajā dienā aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu, bet pa četriem punktiem sakrājušas abas mājinieču vienības – Kocēnu "Rubene" un "Rubene - 1". Divi punkti ir komandai "Ķekava", kam bijusi tikai viena spēle.