lo2021www.png

No 20. līdz 22. augustam Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, un Kocēnu sporta namā 15. reizi norisināsies tradicionālais pirmssezonas florbola turnīrs "Latvian Open", kas šoreiz pulcēs 22 komandas.

 

Vīriešu Elites grupā dalību pieteikušas četras vienības - "Bauska", " FBK Valmiera ", "FBK SĀC" un "Rubene".


Sieviešu grupā sacentīsies piecas komandas - "Rubene", "FK Ķekava", "FK NND/RJTC", "Lekrings" un "Ķekavas Bulldogs/NND".


Vīriešu grupā startēs 13 komandas, kuras sadalītas trīs apakšgrupās. A grupā iekļautas "FK Metēji/Ogre", "Ķekavas Bulldogs", "FK Tērvete" un "Rubene-1", B grupā iedalītas "NND", "FK Madona", "FK JeNo" un "FK Vārme", bet C grupā "Rēzeknes BJSS", "FK Saulkalne", "SK Coyote", "Leģions/Grobiņas SC" un "Ogres Vilki".

 

Visās apakšgrupās vispirms tiks izspēlēts viena apļa turnīrs, bet godalgoto vietu ieguvēji noskaidrosies izslēgšanas spēlēs.


Pasākuma ietvaros norisināsies arī seminārs florbola treneriem, kas notiks 18. un 19. augustā.


Spēļu kalendāram, protokoliem un statistikai būs iespējams sekot turnīra oficiālajā mājaslapā www.latvianopen.com. Dažādas aktualitātes tiks publicētas arī turnīra Twitter, Facebook un Instagram profilos.


"Latvian Open 2021" ir iekļauts Starptautiskās Florbola Federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā, kā arī sacensības ir saskaņotas ar Latvijas Sporta fedrāciju padomi (LSFP) un iekļautas atļauto starptautisko sporta sacensību sarakstā.


Turnīru organizē biedrība "Latvijas Florbola savienība" un biedrība "Florbola centrs" sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību un Vidzemes Olimpisko centru.