lv en
2009-06-29 19:00:24

No 21. lÄ«dz 23. augustam Valmierā un KocÄ“nos norisināsies nu jau trešais starptautiskais florbola turnÄ«rs “Latvian Open 2009”, kas kļuvis par lielāko florbola turnÄ«ru Latvijā vasaras sezonā. 

“Latvian Open” florbola turnÄ«rs kļuvis par vienu no galvenajiem pirmssezonas sagatavošanās posmiem vairākām Latvijas virslÄ«gas komandām. Tāpat iespÄ“ju samÄ“rot spÄ“kus ar labākajām Latvijas komandām labprāt izmanto dalÄ«bnieki no tuvākām un tālākām kaimiņu zemÄ“m.

TurnÄ«ra spÄ“les, kā ierasts, arÄ« šogad norisināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā un KocÄ“nu sporta namā. Gluži kā iepriekšÄ“jos gadus, arÄ« šogad turnÄ«rā dalÄ«bu var pieteikt ikviena vÄ«riešu un sieviešu komanda, savukārt pirmo reizi turnÄ«ra vÄ“sturÄ“ savu kausu izspÄ“lÄ“s veterāni.

Atgādināsim, ka lÄ«dz šim turnÄ«ra galveno trofeju vÄ«riešiem izcÄ«nÄ«jusi vien CÄ“su “Cel Tik/Lekrings”, pirmajā gadā pārspÄ“jot zviedru “Sala Silverstaden”, pÄ“rn triumfÄ“jot pār vietÄ“jo “Rubene” komandu. Sieviešo konkurencÄ“ pirmā turnÄ«ra uzvarÄ“tāju tituls aizceļoja uz Zviedriju (“Sala Silverstaden”), savukārt pÄ“rn uzvaru turnÄ«rā svinÄ“ja mājnieces “Valmiera/Vinda”.

IepriekšÄ“jos gadus turnÄ«rs pulcÄ“ja florbola komandas ne tikai no Latvijas, bet arÄ« Krievijas, Igaunijas, Zviedrijas un Polijas. Šogad dalÄ«bnieku Ä£eogrāfiju varÄ“tu paplašināt arÄ« florbola pasaules čempionu valsts – Somija.

“Latvian Open 2009” florbola turnÄ«rs šogad tapis ar Valmieras pilsÄ“tas, KocÄ“nu pagasta padomes, KocÄ“nu sporta kluba un Latvijas florbola savienÄ«bas atbalstu.

komentāri

looti...loti žēl,ka godalgotaam vietaam netika dotas
medaļas... :((((
daliibnieki @ 25.08.2009 - 13:06

tiešām prieks! vienīgi ilgi klusēja par šo
pasākumu. un apstākļi jau tur labi,lai ko labu
uztaisītu. ceram ,lai ne tik tie somi atbrauc,bet vēl
kāda laba komanda.veiksmi!
nūja @ 30.06.2009 - 23:23

prieks,ka notiks šis turnīrs!ceru,ka atsaucība no
komandām būs pietiekama,lai norisinātos tikpat
aizraujošs turnīrs kā iepriekšējos gados!lai
izdodas!
earth @ 30.06.2009 - 11:55

latvianopen atbalsts 2009 valmiera kocēni floorball.lv voc ksk puma precisionfloorball jaunā saule multiklubs

All rights reserved © "Kocēnu sporta klubs" 2024
info [at] latvianopen.com | +371 20224422 (Zane Klabere)