Šodien Valmierā un Kocēnos sāksies 7. starptautiskais pirmssezonas pārbaudes turnīrs florbolā "Latvian Open 2013", kas turpināsies līdz svētdienai, 25. augustam.

 

"Latvian Open" ir biedrības "Kocēnu Sporta klubs" rīkots un Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts Starptautiskās Florbola federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā. Šovasar savu dalību turnīrā kopumā pieteikušās 34 komandas – par uzvaru sacentīsies 22 vīriešu un 12 sieviešu komandas gan no Latvijas, gan arī no Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Šveices. Spēles notiks Vidzemes olimpiskajā centrā un Kocēnu sporta namā – uztrim laukumiem, kas aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu.

 

Florbola turnīru "Latvian Open 2013" atbalsta Valmieras pilsētas un Kocēnu novada pašvaldība. Starp pasākuma labvēļiem ir arī florbola inventāra izplatītāji "Florbolam.lv" un "Unihoc", tāpat akciju sabiedrības "Gutta" un "Laima". A/S "Gutta" nodrošinās florbolistus, tiesnešus un brīvprātīgos palīgus ar dzeramo ūdeni "Everest", A/S "Laima" gādās par balvām katra mača labākajiem spēlētājiem. Pateicoties "Florbolam.lv", visas turnīra spēles tiks aizvadītas ar "Crater" bumbiņām. Balvas turnīra labākajiem spēlētājiem būs no "Unihoc" un "Florbolam.lv".

 

Triju dienu laikā Valmierā un Kocēnos tiks aizvadīta 96 turnīra "Latvian Open 2013" spēles. Ieejas maksa uz visām vienas dienas spēlēm būs tikai viens lats. Tie, kuriem nebūs iespējas izšķirošās cīņas par uzvaru turnīrā skatīt klātienē, vīriešu un sieviešu komandu spēles par godalgotajām vietām varēs vērot tiešraidē portāla www.sportacentrs.com interneta TV, kā arī Lattelecom interaktīvās TV 411. kanālā. Finālspēles paredzētas svētdien, 25. augustā, no pulksten 15:00.