Pagājušajā nedēļā noslēdzās pieteikšanās 6. starptautiskajam florbola turnīram "Latvian Open 2012", kas no 24. līdz 26.augustam norisināsies Valmierā un Kocēnos. Trīs grupās sacentīsies kopumā 35 komandas.

 

Vissīvākā konkurence būs vīriešu grupā (20 komandu), kur kopā ar Latvijas klubiem FBK "Ķekava", FK "Bauska", FK "Valmiera", "Ķekavas Bulldogi", "Lekrings", "RTU/Inspecta", "Rubene" un SK "Pārgauja", "Lielvārde" un "Rubene-1" cīnīsies arī 10 komandas no ārzemēm. Savu dalību turnīrā pieteikušas Igaunijas "EMU SK", "Saku Fortuna", "Jogeva SK Selver/Tahe" un U-19 izlase, Čehijas "FBC Ceska Lipa Blue" un "FBC Ceska Lipa White", Krievijas "FBK Spartak" un "Voemech", Somijas "FBC Turku" un Baltkrievijas "Minsk".

 

Par uzvaru sieviešu grupā cīnīsies 10 komandas. Latvijas komandām FK "Ķekava", "Ķekavas Bulldogi", "RSU/Runway", "Rubene" un Latvijas U-17 izlasei pretiniecēs būs Igaunijas "EMU SK", "Jogeva SK Selver/Tahe" un "Saku Fortuna", Somijas "FBC Turku" un Krievijas "St. Petersburg United FC".

 

Veterānu grupā, kas savus uzvarētājus noskaidros viena apļa turnīrā divās dienās (25. un 26.augustā) spēlēs piecas komandas: "Čomi", "Ekskurzeme", "Lekrings Sr.", "PrivatBank" un "Rubene".

 

Turnīrā "Latvian Open 2012" tiks spēlēts ar Unihoc "Crater" bumbiņām, ko nodrošinās florbola inventāra veikals "Florbolam.lv". Ūdens komandām tiks nodrošināts sadarbībā ar "Gutta" un spēles labākajiem spēlētājiem balvas no atbalstītāja A/S "Laima". "Latvian Open 2012" izšķirošās spēles translēs Sportacentrs.com TV. Skatītājiem ieeja uz vienas dienas visām spēlēm maksās tikai LVL 1,-.

21.08.12
Sākums