IMG_8244.jpg

Starptautiskā florbola turnīra "Latvian Open 2016" TOP grupā Latvijas vīriešu izlasei pietrūka tikai viena precīza metiena, lai atņemtu punktu vienam no pasaulē spēcīgākajiem klubiem - Somijas "SC Classic". Latvieši piekāpās somiem ar 7:8, par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīts Toms Bitmanis, kuram 4 (2+2) punkti.

 

Latvijas vīriešu izlase arī savā otrajā turnīra "Latvian Open 2016" spēlē bija tā, kas atklāja rezultātu - 7.minūtē pēc Mārtiņa Broka piespēles "SC Classic" vārtsargu sarūgtināja Edžus Ceriņš - 1:0. Somi ātri vien atguvās un izvirzījās vadībā ar 2:1, bet 12.minūtē Toms Bitmanis pēc Laura Zaiceva piespēles atjaunoja neizšķirtu rezultātu - 2:2. Līdz pirmajam pārtraukumam "SC Classic" iemeta trīs bezatbildes vārtus - 2:5. 28.minūtē savu otro golu guva Bitmanis (3:5), bet pretinieki perioda vidū atbildēja ar vēl diviem precīziem metieniem - 3:7. Pirms pārtraukuma ar vārtu guvumu izcēlās Gatis Akulovs, kurš izmantoja mūsu komandas vārtsarga Anda Blinda piespēli - 4:7.

 

Pēdējā trešdaļa sākās ar latviešu ofensīvu - 46.minūtes sākumā Toma Bitmaņa piespēli vārtu guvumā pārvērta Kārlis Bulāns (5:7), bet jau nākamajā minūtē Kaspars Šķēls rezultāta starpību samazināja līdz minimumam - 6:7. Diemžēl drīz vien noraidījumu nopelnīja Latvijas izlases kapteinis Ingus Laiviņš, bet somi viņa prombūtni izmantoja, panākot 8:6 savā labā. Mača intriga gan nepazuda, jo 52.minūtē savu skaitlisko vairākumu izmantoja arī mūsu florbolisti - pēc Toma Bitmaņa piespēles vārtus guva Andris Rajeckis - 7:8. Līdz pat spēles finālsvilpei latvieši aktīvi uzbruka, tomēr panākt kaut neizšķirtu pret titulēto Somijas klubu mūsējiem šoreiz neizdevās - 7:8. Par labāko spēlētāju Latvijas izlases Rindās tika atzīts Toms Bitmanis, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija arī rezultatīvākais, somu komandā labākā spēlētāja balvu saņēma Niko Salo, kura kontā divi goli.

Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas Latvijas izlase paliek metiena attālumā no sensācijas