IMG_2822.JPG

Latvijas vīriešu florbola izlase, kas šonedēļ Valmierā piedalījās starptautiskā pirmssezonas pārbaudes turnīrā "Latvian Open 2016", šodien spēlē par 3.vietu 20 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida vārtus un ar 7:8 piekāpās Šveices klubam "UHC Uster". Par labāko spēlētāju mūsu komandā atzina vārtsargu Indriķi Siliņu.

 

Spēli pret "UHC Uster" florbolistiem, kuriem turnīra pirmajā posmā bija piekāpušies ar 7:8, latvieši sāka teicami - jau 13.minūtē pēc Kārļa Bulāna metiena (piespēle Andrim Malkavam) mūsējie izvirzījās vadībā ar 3:0. Pirms tam divus golus bija iemetis Rolands Kovaļevskis, pirmajā viņam asistēja Edžus Bunka. Tomēr turpināt savu ofensīvu latviešiem neizdevās, jo drīz pēc tam šveiciešiem vajadzēja tikai nepilnas trīs minūtes, lai panāktu izlīdzinājumu - 3:3. 30.minūtē Kovaļevskis noformēja sev "hat trick" (4:3), bet pretinieki drīz vien atbildēja ar savu vārtu guvumu -4:4. Tas pats atkārtojās vēl vienu reizi - vispirms Kaspars Šķēls pēc Toma Niedres piespēles panāca 5:4, bet tūdaļ bumbiņa ielidoja Indriķa Siliņa sargātajos vārtos - rezultāts jaut atkal bija neizšķirts (5:5).

 

35.minūtē pirmo reizi vadībā izvirzījās "UHC Uster" (6:5), un atspēlēties jau nācās mūsējiem. 36.minūtē Edijs Hammers ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu - 6:6. Tas pats scenārijs turpinājās arī pēdējā trešdaļā - 46.minūtē Šveices florbolisti izvirzījās vadībā ar 7:6, bet 50.minūtē mūsu izlase realizēja skaitlisko vairākumu - pēc Andra Malkava piespēles vārtus guva Andris Rajeckis (7:7). Trešais periods strauji tuvojās beigām - likās jau, ka uzvarētāju noskaidrošana notiks ar pēcspēles metienu palīdzību, bet pēdējā minūtē šveicieši pie mūsu izlases vārtiem savērpa pamatīgu uzbrukuma vētru. Pirmais trauksmes zvans bija bumbiņas trāpījums par vārtu konstrukciju, bet drīs pēc tam atskanēja arī "pēdējais zvans" - viesi izvirzījās vadībā ar 8:7. Mūsējiem vēl bija 21 sekunde laika, bet šajā īsajā laika sprīdī neviena bīstama situācija pie pretinieku vārtiem tā arī netika izveidota. Latvijas izlase zaudēja ar 7:8 un palika 4.vietā. Par labākajiem spēlētājiem abās komandās tika atzīti vārtsargi - Indriķis Siliņš un Davids Holensteins.

Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu Latvijas izlase turnīru beidz ar sāpīgu zaudējumu