IMG_4130.JPG

Šovakar Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, ar komandas FBK "Valmiera/ViA" uzvaru vīriešu Elites grupā noslēdzās starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2016". Valmierieši finālā tikai pēcspēles metienos ar 4:3 pārspēja "SK Pārgauja" florbolistus. 3.vietā ierindojās Kocēnu "Rubene", kas izšķirošajā mačā ar 6:4 uzvarēja Liepājas komandu FK "Kurši".

 

Vīriešu Elites komandu grupas vienā pusfinālā nūjas krustoja FBK "Valmiera/ViA" un Kocēnu "Rubene". Mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (1:1), bet pēcspēles metienos, pateicoties Mārtiņa Kājiņa un Aigara Belasova izmantotajām iespējām, uzvaru ar 2:1 svinēja valmierieši. Otrā pusfināla mačā Stalbes "Pārgauja" salauza Liepājas FK "Kurši" pretestību un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 9:3, ar pieciem goliem uzvarētāju rindās izcēlās Gvido Lauga, 5 (3+2) punkti arī Laura Ābola kontā.

 

Spēlē par 3.vietu Kocēnu "Rubene" ar 6:4 pārspēja Liepājas "Kuršus", divus golus uzvarētāju labā iemeta Ingars Matisons. Finālspēlē starp FBK "Valmiera/ViA" un Stalbes "Pārgauju", kā jau šajā turnīrā bija ierasts, neiztika bez pēcspēles metieniem, jo pamatlaiks noslēdzās neizšķirti - 3:3. Pēcspēles metienu sērijā stiprāki nervi izrādījās valmieriešiem, kuru labā izšķirošo metienu realizēja Ivo Balodis - 4:3.

FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK FBK