IMG_7516.jpg

Šovakar par Valmierā notiekošā starptautiskā turnīra florbolā "Latvian Open 2018" TOP komandu grupas pirmo finālistu kļuva Somijas klubs "SC Classic", kas pusfinālā ar 10:2 sagrāva Šveices "Kloten Dietlikon Jets".

 

"SC Classic" un "Kloten Dietlikon Jets" mača rezultātu somi atklāja jau 4. minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu – 1:0. Interesanti, ka Šveices florbolisti abus savus golus pretiniekiem iemeta tieši pirmajā periodā, tomēr pirms pirmā pārtraukuma vadībā ar 4:2 atradās somi. Otrās trešdaļas laikā "SC Classic" praktiski izšķīra spēles iznākumu par labu sev, gūstot piecus bezatbildes vārtus – 9:2. Pēdējā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums, bet arī tas bija Somijas čempionvienības kontā – "SC Classic" uzvara ar 10:2. Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Ēmeloi Salins, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais. Šveices komandā balvu saņēma pirmo vārtu autors Markuss Kulmala.

Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā Somijas čempionvienība kā pirmā iekļūst finālā