IMG_7462.jpg

Šodien Valmierā ar izšķirošajām cīņām par kausiem noslēgsies starptautiskais turnīrs florbolā "Latvian Open 2018". TOP grupas finālā nūjās krustos Somijas klubi "SC Classic" un "Esport Oilers", bet par 3. vietu spēkosies Šveices komandas "Kloten Dietlikon Jets" un "UHC Uster". FBK "Valmiera" ar Čehijas komandu "Florbal Usti" dalīs 5. vietu, bet Kocēnu "Rubene" cīņā par 7. vietu tiksies ar citu čehu komandu – ar "FbS Bohemians".

 

TOP grupas 26. augusta spēļu kalendārs:

9.00 "SC Classic" - "Esport Oilers"

11.30 "Kloten Dietlikon Jets" - "UHC Uster"

14.00 "Florbal Usti" - FBK "Valmiera"

16.30 "Rubene" - "FbS Bohemians"

 

Vīriešu Elites grupā cīņu par uzvaru pusfinālā turpinās abas Latvijas junioru komandas, FK "Ogres Vilki" un Cēsu "Lekrings". Vīriešu Open grupā ceturtdaļfinālā – "Irlava/Avant", "FBK Valmiera 1", "Vārme", "BRGD/IMPAR", "Saint Petersburg United", "Rēzeknes BJSS", "Kuldīga" un FK "JeNo". Sieviešu komandu grupā ceturtdaļfinālā - "Saint Petersburg United", "Rubene 1", FK "Ķekava", "Rubene", "Nauka-SAFU", "Siyanie", "NND Rīga" un Igaunijas izlase.

 

Spēļu kalendāram, protokoliem un statistikai iespējams sekot turnīra oficiālajā mājaslapā www.latvianopen.com. Dažādas aktualitātes tiks publicētas arī turnīra Twitter, Facebook un Instagram profilos.

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm Vidzemes Olimpiskajā centrā ir 3.00 eiro. Bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu ieeja bez maksas. Spēles Kocēnu sporta namā visiem interesentiem būs iespējams vērot bez maksas.

 

"Latvian Open 2018" ir iekļauts Starptautiskās florbola federācijas (IFF) vasaras elites turnīru sarakstā. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz turnīra spēles notiek uz trim laukumiem, kas aprīkoti ar "Gerflor" grīdas segumu.

 

Turnīru organizē biedrība "Latvijas Florbola savienība" un biedrība "Florbola centrs" sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, Kocēnu novada pašvaldību un Vidzemes Olimpisko centru.